torsdag 28 januari 2010

I suck!

Egentligen borde jag känna mig rätt nöjd. Lämnade in första arbetsuppgiften till jöken igår. Det känns bra iallafall.... Men morgonen fick mig helt av banan. Ställde klockan extra tidigt för att kolla in vädret (skulle ju bli snöstorm...) allt ser LUGNT ut, det har kommit knappt 5 cm snö sen vi gick och la oss, mitt resonemang blir att jag kan ta det lugnt och köra barnen till dagis och skola (om det hade varit kaos så skull gubben ha kört). Börjar väcka dem och klä dem, kollar ut. Snön ÖSER ner... Helvetes jävla skit!! Brådis, brådis... På med ytterkläder, stora dottern kommer på att hon "ska bara", lilla dottern kan allt SJÄLV, ner för trapporna, har glömt skidsko väskan, säger till barnen att gå för jag hinner ikapp, hämta skridskoväskan, ena barnet har gått det andra står och väntar... (suck*), stressa, stressa.... In i bilen (stressad som fan), kommer på att jag måste lämna bilbarnstolarna, ut ur bilen sen in igen, köra till dagis och skola (svärandes över att jag har så taskig planering och att jag svettas floder nu), svära ännu mer för inte fan har de hunnit ploga. Och allt detta går ut över min underbara barn, som om det är deras fel att jag har taskig planering eller att idioterna på kommunen inte har hittat till plogen... Stackars ungar :(
Hur i helvete är det här länet funtat? De har talats om den här "snöstormen" i 2 (!!!) veckor. Men inte fan är man förberedd när det börjar snöa. Och någon storm är det verkligen inte, det har kommit lite snö, några cm... Det blåser ju inte ens?!! jag tycker att de borde skämmas. Hur svårt kan det va att rassla fram med sin plogmaskin och ploga?
Det ända positiva med dagen hittills idag är: Mina barn som fattar att jag inte är arg på dem fast jag härjar och håller på och att jag slipper flagga för att man har plogat in flaggstängerna (jo för sjutton, på vår parkering är det plogat?!!)

Inga kommentarer: