söndag 11 mars 2012

Morgon tv och datanörden

Det blev ingen mellokväll igår. Eller, njaaa. Den blev hemma. Divan deckade in ordentligt med 39,5 i temp på eftermiddagen. Så vi andra trängde ner oss i det som fanns kvar av soffan (som det i normalfallet ryms 8 vuxna i) efter att Divan bäddat ned sig. Hon sov sig igenom hela mellon men kollade på röstningen, hennes favorit gick det inget vidare för (törs man säga att hon hejjadeRanelid), Gangstern tyckte att Top cats va bäst och det gick ju lite bättre för dem. Själv är jag ju inte vidare insatt men Dead by april gjorde en bra låt och Top cats va bra också.
När barnen till slut bestämt sig för att sova (den ena i soffan och den andra på mamman), så fixade vi lite vuxenmys. Stekta bananer med glass och sirap. Så jäkla gott och väldigt underskattat.
När jag vaknade i morse så satt båda huliganerna i soffan och kollade på tv, n u sitter gangstern framför datorn som den datanörd hon är, hon kan verkligen sitta där i timmar om hon får.
Idag verkar Divan vara i aningens bättre skick, så planen är att bylsa på henne hysterisk mycket kläder och ta med henne ut i skogen för lite grillning till lunch. Det borde väl funka?
Det får helt enkelt funka, lite frisk luft kan man inte må dåligt av.
Så, nu ska jag vara en duktig mamma (läs slav) och fixa frukost till hela kompaniet. Sen ska köket fixas i ordning efter gårdagen. Nån som känner att wooow, va skoj, det hjälper jag gärna till med? Då är ni väldans välkomna.

Inga kommentarer: